Кава всіх видів обсмажування і міцності

« КАТАЛОГ: СОРТИ І РІЗНОВИДИ КАВИ»


Смачна Кава з доставкою почтою

Показати більше продуктів

Відгуки, Кава

Залишити відгук
Рейтинг: 5/5 4 голоса

Про Bacara Coffee

Кава всіх видів обсмажування і міцностіКомпанія Bacara Coffee функціонує на ринку кави з 3 березня 2015р. Починали свою діяльність як невелика місцева ростерія орієнтована на співпрацю з сегментом HoReCa. Та за 5 років компанія виросла як в розмірах, так і в ринках збуту. Наш асортимент свіжжобсмаженої кави збільшився з купажів спочатку до моносортів 100% арабіки, потім розширився до фермерскої кави та specialtу.

Ми встигли придбати 3 ростера - спеціальне обладнання для обсмаження кави та 3 рази переїхати в більші виробничі приміщення. Відкрили мережу власних кав’ярень формату to go, в яких вивели власну формулу успіху: крута кава + щирий персонал = улюблена мережа кав’ярень.

Для забезпечення стабільно крутого смаку дотримуємось 5-ти ступеневого контролю якості кави на нашому виробництві:

  1. Зберігаємо сировину в правильному режимі температури та вологості, відбираємо каву від дефектного зерна.
  2. Обсмажуємо каву по виведеним профілям. Що дозволяє нам з точністю відтворювати температурні режими процесу.
  3. Витримуємо терміни настоювання зерна перед запакуванням.
  4. Проводимо дескрипторний контроль якості кави перед фасуванням.
  5. Зберігаємо готову продукцію в приміщенні з витриманими показниками середовища.

У 2017 році компанія отримала членство в міжнародній організації SCA. А наші працівники здобули сертифікати The Specialty coffee association:

  • Євген Руденко – roasting foundation.

Sensory skills intermediate.

  • Вадим Зварич – roasting foundation.
  • Артем Гордаш – brewing foundation.
  • Владислав Половников – barista intermediate.

Основним, що вирізняє компанію серед інших українських виробників, є відкрите виробництво. На екскурсію яким може потрапити кожен бажаючий.

Чому назва Bacara?

Історія кави – цікава й легендарна. Вона розпочинається у порті Бакара, в який щодня прибували сотні величезних торгових кораблів із зернами справжньої кави, вирощеної у різних куточках планети. Дивовижне місто Кави із розпростертими обіймами зустрічало своїх постійних відвідувачів неповторним ароматом, який, на думку жителів, можна було відчути лише там. З часом за портом закріпилась нова назва –Кавовий маршрут, і нічого не віщувало біди.

Проте одного разу розпочався сильний шторм: усі кораблі були заблоковані в порту, а основним завданням було врятувати якнайбільше людей, тому про кавові зерна просто забули. По завершенню цієї катастрофи нічого, крім зруйнованих будівель і знищених кораблів, вже не було. Все, що залишилось від міста – аромат кави. Минуле Бакари – це довгі шляхи становлення неповторних смаків кави, Bacara – це те місце, де вони поєднуються.

Технологія створення портової кави стала відома лише у 1993 році.

І тепер, завдяки компанії Bacara Coffee, ми можемо доторкнутися до історії та посмакувати каву, виготовлену у Чернівцях.

Факти

  • Слово “cafe” у лого означає не “кафе”, а “кава” в перекладі з іспанської мови.
  • День народження компанії 3 березня 2015 р. Саме в цей день відбулась перша обсмажка кави.
  • Кращі смакові якості кава проявляє протягом 1-1,5 місяців з моменту обсмаження. Тому ми не тримаємо великі залишки на складі, а продаємо свіжообсмажену каву.
  • Перша фірмова кав'ярня Bacara Coffee відчинилась 20 квітня 2018 р.
  • В нашому асортименті є 5 блендів кави.
  • Premium найулюбленіший бленд наших працівників.
  • Ethiopia найулюбленіший моносорт наших працівників.
  • Colombia Supremo найпопулярніша позиція нашого асортименту.
  • Ethiopia Chelchele найчастіше помилково називають «чечеля».
  • Нові сорти кави ми обираємо на капінгах – професійних дегустаціях кави.
  • У нас є кава без кофеїну. І це Colombia Supremo decaf.
  • Найпопулярніший метод приготування кави вдома серед наших співробітників – турка та гейзерна кавоварка.
  • У кавовій індустрії часто використовується термін «чистота чашки». Він вказує на відсутність неприємних смакових відтінків та ароматів, незвичної різкості чи в’язкості у вашій чашці кави.
  • Ми використовуємо середній ступінь обсмажки кави. Саме він дає баланс кислинки та гірчинки у готовій чашці кави.
  • На кожну асортименту позицію у нашого обсмажувальника є еталон – затверджений зразок з яким він порівнює кожну обсмажену партію кави. Вони завжди збігаються.